Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πανελλαδική έρευνα για τη στάση απέναντι στην πρόληψη του καρκίνου

Η Πανελλαδική Ποσοτική Έρευνα διεξάγεται από την επιστημονική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΑΚΟΣ // Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) // Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την υποστήριξη της Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες, με σκοπό την πρόληψη του καρκίνου των ενηλίκων που δεν έχουν νοσήσει, καθώς και όσων έχουν αποθεραπευτεί.

Η εμβέλεια της έρευνας είναι πανελλαδική και ο επιθυμητός αριθμός του δείγματος ανέρχεται σε 1000 άτομα. Η έρευνα διεξάγεται στη βάση ενός ειδικά διαμορφωμένου online ερωτηματολογίου και οι ερωτήσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν τη συμπλήρωση και να μην απαιτούν χρόνο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα αξιοποιηθούν από την επιστημονική ομάδα της ΑΚΟΣ για τη συνέχιση του σχεδιασμού και της υλοποίησης δράσεων που ευαισθητοποιούν και ενημερώνουν την κοινή γνώμη για την πρόληψη του καρκίνου, διευκολύνουν την πρόσβαση στη θεραπεία και οδηγούν στην παροχή πρακτικής υποστήριξης για όλους όσους την έχουν ανάγκη.

Η έρευνα είναι ανοιχτή σε όλους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας στην πρόληψη του καρκίνου.


Για να κάνετε το τεστ πατήστε εδώ
Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου