Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Προληπτική δράση για τον καρκίνο του Μαστού από το Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»


Το Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» στην συνεχή προσπάθεια προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας υλοποιεί για 2ο έτος  Προληπτική δράση για τον καρκίνο του Μαστού, η οποία υλοποιείται από το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του Νοσοκομείου και το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου.
Η δράση υλοποιείται από Δευτέρα 16/1/12 έως και Παρασκευή 20/1/2012 για 4 ώρες καθημερινά (9πμ – 13μμ) στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου και περιλαμβάνει:
·       Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού
·       Κλινική εξέταση από τους ιατρούς του νοσοκομείου
·       Εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην αυτοεξέταση
Σας ενημερώνουμε ότι αναφορές και ανακοινώσεις τρίτων που αφορούν σε παροχή δυνατότητας δωρεάν Μαστογραφίας δεν περιλαμβάνεται στη δράση του Νοσοκομείου.
Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε για την διόρθωση τυχόν σχετικών ανακοινώσεων ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγχυση η οποία θα οδηγούσε σε ταλαιπωρία του κοινού που θα επιθυμούσε να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται από το Νοσοκομείο μας κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης προληπτικής δράσης.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείου και η ομάδα οργάνωσης και υλοποίησης της προληπτικής δράσης έχουν ως στόχο τους την ολιστική προσέγγιση και  κάλυψη των αναγκών των συμμετεχόντων και την προαγωγή της υγείας τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου